Welkom bij Pilates Vida Sana Ya

Een gezond leven bestaat uit voldoende beweging, ontspanning en verantwoorde voeding. Wij verzorgen Pilates in Alkmaar. Met Pilates zorgen wij voor verantwoorde beweging en sportplezier. Voor aanvullende tips over voeding en ontspanning kunt u ook bij ons terecht.Gezonder leven? Pilates Vida Sana Ya!

Bij Pilates Vida Sana Ya staat persoonlijke aandacht voorop. Dit waarborgt begeleiding op maat en zorgt voor hoge kwaliteit van de lessen.

Pilates Vida Sana Ya verzorgt Pilates en Power Pilates voor kleine groepen. Alle lessen vinden plaats op locatie in Alkmaar. Onze instructeurs zijn in te huren voor persoonlijke begeleiding, scholen en bedrijven. Wij verzorgen ook workshops. Wij komen naar u toe!

Onze Pilates-instructeurs zijn officiële docenten die met passie en plezier lesgeven. Dankzij hun kennis en ervaring zijn de instructeurs sterk in het begeleiden van mensen met chronische aandoeningen zoals obesitas, diabetes en kanker. 

 

Gerelateerd

Persoonlijke aandacht

Persoonlijke aandacht

Onze Pilates-instructeurs zijn officiële docenten die met passie en plezier lesgeven. Dankzij hun kennis en ervaring zijn zij sterk in het begeleiden van mensen met chronische aandoeningen.