Tarieven - Algemene Voorwaarden

Pilates Vida Sana Ya verzorgt losse lessen en groepslessen voor kleine groepen en persoonlijke begeleiding.

Als u wilt deelnemen aan Pilates dan geeft u zich op voor een vast tijdstip. Zo kunnen wij rekening houden met het aantal deelnemers per les en worden de groepen niet onverwachts te groot. Zo kunnen wij individuele aandacht garanderen. Uiteraard is het mogelijk om in overleg een les op een ander tijdstip in te halen.

De betaling van onderstaande tarieven vindt plaats voor aanvang van elke losse les en voor aanvang van de eerste les bij de 10-rittenkaart.

De 10-rittenkaart staat op naam en is persoonsgebonden. De kaart is niet overdraagbaar en kan dus ook niet door verschillende personen worden gebruikt. Na aanschaf is de 10-rittenaart is voor 3 maanden geldig. Als u binnen de 3 maanden de 10-rittenkaart niet vol maakt, krijgt u geen geld terug. Ook niet als u eerder met de Pilates-lessen wilt stoppen.

 

Tarieven per persoon

Proefles   €  10,00
Losse lessen €  10,00
10-rittenkaart €  85,-
   
   

Tarieven persoonlijke begeleiding

1 x per week, 1 uur                                                                 €  50,-
2 x per week €  90,-

 

Tarieven workshop

Pilates Vida Sana Ya verzorgt workshops Pilates en Power Pilates op maat. Prijs van de workshops is afhankelijk van locatie, tijdsduur en het aantal deelnemers. Neem vrijblijvend contact op voor overleg. 

 

Algemene Voorwaarden

 1. De Pilates 10-rittenkaart is niet overdraagbaar en kan dus niet door verschillende personen worden gebruikt.
 2. De betaling vindt plaats voor aanvang van elke losse les en voor aanvang van de eerste les bij de 10-rittenkaart.
 3. Na aanschaf is de 10-rittenkaart 3 maanden geldig voor bestaande klanten. Zomer- en schoolvakanties van Pilates Vida Sana Ya worden niet meegerekend in de geldigheidsduur van de 10-rittenkaart. Nationale feestdagen wel.
 4. Alleen als de 10-rittenkaart is betaald, kan je een les via Trainin reserveren.
 5. Als je binnen 3 maanden de 10-rittenkaart niet vol maakt, krijg je geen geld terug. Ook niet als je eerder met de Pilates lessen wilt stoppen. Bij langdurige ziekte kan de kaart in overleg tijdelijk worden gestopt.
 6. Tijdens een lockdown stoppen de fysiek lessen. De ONLINE lessen gaan gewoon door. De geldigheidduur van je 10-rittenkaart bijft ongewijzigd. Je kaart wordt niet tijdelijk stopgezet.
 7. Wanneer je niet naar de fysieke les kan komen, meld je tijdig via Trainin af, minimaal 2 uur van tevoren. Hoe eerder bekend is dat er een plek vrij is, des te meer tijd ik heb om die plek voor een proefles te reserveren. Ook om jouw vrijgekomen plek voor iemand anders te reserveren.
 8. Wanneer je niet in de ONLINE les kan zijn, meld je tijdig via Trainin af, minimaal 1 uur van te voren.
 9. Bij afwezigheid zonder afmelding en te laat afmelden wordt de les van je 10-rittenkaart afgeschreven.
 10. Pilates Vida Sana Ya is niet aansprakelijk voor het verlies, diefstal en/of beschadigingen van jouw eigendommen.
 11. In de les is gebruik van een eigen mat verplicht. En handdoek mag ook. Dit in verband met de hygiëne. 
 12. Pilates Vida Sana Ya is niet aansprakelijk voor de gezondheid van de klant. Iedere klant is verantwoordelijk voor zijn/haar eigen gezondheid.