Power Pilates

De Pilates-oefeningen bewijzen al jaren hun effectiviteit. Maar liefhebbers van een stevig workout zien er vaak de lol niet van in. Daarom is er Power Pilates: de voordelen van een goede houding en soepele spieren, maar dan intensiever en met props en meer herhalingen. Het extra resultaat is een betere conditie en meer vetverbranding.

Power Pilates is een opwindende en effectieve manier om calorieën te verbranden en spieren te verstevigen. De lessen zijn gemakkelijk te volgen.  Het is een total workout. Afhankelijk van uw persoonlijke sportdoelen passen wij het programma aan door accenten te verleggen.

Het Power Pilates-programma geeft u zowel geestelijk als lichamelijke het gevoel echt bezig te zijn met een flinke workout. Stilzitten is er niet bij. Bij Power Pilates gaan we achter elkaar door. De workout combineert cardio en  intervaltrainingen met de vertrouwde Pilates-oefeningen Zo werken we samen aan een betere lichaamshouding en conditie en aan minder pijn, sterke spieren, gewichtsverlies en een slank, lenig figuur.

Voor meer informatie kun je vragen stellen via het contactformulier.